JHP in Jungholz

De voorlopige JHP werkplek in het Oostenrijkse Jungholz is operationeel. Deze zomer zullen er meerdere producties voor de Duitse en Oostenrijkse markt worden gemonteerd. De opnames vinden in de (directe) omgeving plaats. De Bodensee is binnen 40 minuten te bereiken, Innsbruck en München binnen het uur en Kempten en Füssen in ongeveer 20 minuten.

 

 

Video B&B Jungholz

De Nederlandse versie van de video voor Bed & Breakfast Jungholz in Oostenrijk is gereed. De Duitstalige versie staat op de pagina Deutsch.

Bed & Breakfast Jungholz from Jakob Hut on Vimeo.

Applaus voor de arbiter komt niet zo heel vaak voor…….

Op maandagavond 25 februari klapten de aanwezigen na afloop van de sponsoravond in de kantine van sv Epe echter de handen stuk voor internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistent Coen Droste.

De sponsoravond werd in goede banen geleid door  Jakob Hut, die de ontwikkelingen bij sv Epe belichtte en inging op de rol van sponsors binnen een vereniging. Omdat de overheid volop bezuinigt en zich terugtrekt als het gaat om bijvoorbeeld onderhoud van velden is sponsoring meer dan ooit van levensbelang voor verenigingen. Hij bedankte de sponsors voor hun steun in deze economische tijden. Zijn prachtige engelstalige film over het Marc Overmars Paastoernooi besloot het inleidende deel van het programma. Klik op deze link voor de rest van het verhaal.

Kort nieuws Februari

De afgelopen weken zijn we o.a. aan het filmen geweest voor B&B Jungholz in Oostenrijk en Driesteden BUSINESS in Nederland. Jungholz is een dorp dat bijna geheel door Duits grondgebied wordt omsloten. Het ligt niet ver van Kempten en de skigebieden rond Oberstdorf. Daarnaast hebben we in de studio met succes een testcommercial opgenomen voor GlenDimplex Benelux. Zij vertegenwoordigen een bekend merk in persoonlijke verzorging. De definitieve spot is binnenkort op Sky Radio te horen. Voor Rabobank Noord Veluwe maakten we een verslag van een bijeenkomst met o.a. André Kuipers.

Merry Christmas and a happy 2013

Virtuele nieuwjaarswens Remeha

Van Remeha in Apeldoorn kreeg JHP enkele weken geleden het verzoek om nog voor 18 december een nieuwjaarswens van de directie voor de medewerkers op video op te nemen. Op ons advies is daar een swingend ‘feel good’ filmpje van gemaakt. Medewerkers van Remeha krijgen een QR code en een link naar de video via een wenskaart in het kerstpakket. De video staat op de Remeha website.

JHP scoort met clip ‘Gabriello – Waterkant’

De vlaamse zanger Gabriello staat met het nummer ‘Waterkant’ hoog in de Nederlandse hitlijsten. In de GFK Dutchcharts nu op de 29e plaats. In de lijst van Tros/ Sterren.nl is ‘Waterkant’ zelfs binnen gekomen in de Top 20. Niet slecht voor een nummer dat je zeker niet kunt rangschikken in de categorie ‘Hollandse hoempa……’
De clip die JHP maakte is op You Tube in drie weken tijd al ruim 33000 keer bekeken.

Uiteraard staat deze ook op de videopagina van onze eigen website.

Nieuwe software en apparatuur

We hebben hem al een tijdje in gebruik, onze Sony NEX FS 100 camera. Inmiddels is de ‘rig’ helemaal compleet inclusief follow focus en uiteraard meerdere objectieven. Met een aantal mooie oude handmatige Nikkor/ Nikon objectieven hebben we al prachtig resultaten bereikt. Voor situaties waar autofocus handig is, is er ook een Sony 18-200mm objectief. Wat software betreft hebben we sinds kort ook de volledige ‘Adobe Creative Suite 6 bundle’ in huis.

Hurricane Sandy hits

Agima Königshofen (D- Main Tauber)

Samen met Glässing Media GmbH staat JHP nog t/m 23  september op de Agima beurs in Königshofen bij Würzburg. Weliswaar een grote regionale consumentenbeurs maar we willen desondanks ook bezoekende ondernemers laten zien dat mediatechniek anno 2012 niet meer weg te denken is in het dagelijks leven. In combinatie met eigen horeca is er een prachtig ‘Künstler – cafe” opgezet waar dagelijks bands optreden, variërend van jazz tot pop. Opgenomen beeldmateriaal wordt later ‘on screen’ door JHP bewerkt en getoond. De bezoekers van de beurs krijgen op die manier ook te zien hoe een video ontstaat.  Er staat bovendien een complete Pro Tools studio inclusief de bijbehorende hardware. Bijzonder daaraan is dat we de bands ‘live’ via Pro Tools laten spelen. Voor AMT verzorgen we ook de techniek voor de presentatie van de nieuwe Mercedes A- klasse.

 

Nieuwste berichten

agenda

maart 2019
M D W D V Z Z
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031